top of page

Hej bostadssäljare, 
maximera dina chanser till en bättre bostadsaffär!

Arrow.gif
Anchor 2

Livets viktigaste affär förtjänar mer än bara stillbilder!

Digital visning 24/7

Med en "interiör streetview" och 3D modell av bostaden får potentiella köpare full koll både före och efter en visning. Här erbjuds en komplett rundvandring i bostaden med möjlighet att bl a mäta väggar och utrymmen.

 

Perfekt för köpare som har längre avstånd till din bostad. De får lättare att ta beslut innan och efter ett verkligt besök!

Video för sociala medier

Video är ett visuellt och rörligt medium som kan fånga tittarens uppmärksamhet snabbt. Det gör det enklare att kommunicera ditt budskap och engagera din målgrupp.

 

Video är visuellt engagerande och får bättre spridning! 

Annonsering

Många använder Facebook och Instagram dagligen.

Med video boostar vi din bostad i Metas kanaler med 5000 visningar. Din annons får en större exponering

i ditt geografiska närområde och är enkel att dela.

instagram.png
facebook.png

360° Drönarvy

Läge, läge, läge! Med FastOuts interaktiva 360° drönarvyer kan du visa läget och omgivningar istället för att bara beskriva det med ord. I kombination med "interiör streetview" har köpare fullständig koll innan och efter ett verkligt besök, både på läget och bostaden.

2D tour

2D tour ger spekulanter en mer interaktiv och intuitiv upplevelse när de utforskar bostadsobjekt online. FastOut möjliggör en sömlös sammanfogning av bilderna med den faktiska layouten av bostaden.

Detta innebär att spekulanter enkelt kan förstå vilket rum varje bild faktiskt visar, vilket kan eliminera förvirring och samtidigt ge en mer enhetlig upplevelse.

Vill du veta vilken mäklare i ditt område som inkluderar

digital premium? 

bottom of page