top of page

Hej mäklare, 
vinn fler intag och jobba smartare!

Arrow.gif
Anchor 2

Vad skiljer ditt erbjudande från andra?

Vi erbjuder dig verktyg som kan hjälpa dig med de intag du inte lyckas få. Boka ett möte så berättar vi hur!

Offer

FastOut Player app

Hur imponerar du på intaget? Behöver du skruva på ditt erbjudande för att vinna fler affärer?

Digitalt material visas bäst på digitala enheter! Vi erbjuder dig digitala produkter i offline, dvs inga laddtider eller lagg på intaget.

 

Ladda upp dina pdf:er för t ex säljprocessen. Synkronisera drönarvyer, video och foton automatiskt. Enkelt och flexibelt!

Fastout_app

Automatisk video

Skapa professionella videor på någon minut med FastOuts automatiska videoverktyg. Visa på intaget hur ni jobbar med rörligt material för att boosta bostaden i sociala medier. Inkludera bostadssäljare som potentiella marknadsförare för ditt varumärke och för dig som mäklare.

Arkivfilmer

Likt 360° drönarvyer kan FastOut, du eller din fotograf ladda upp arkivfilmer t ex över bostadsområden. Materialet i FastOuts plattform är godkänt av Lantmäteriet

Använd arkivfilmer för att enkelt skapa professionella videor för t ex till salu, kommande och sålda objekt.  

360° Drönarvyer

"Läge" toppar listan över mest frekvent använda ord i bostadsannonser, men faktum är att läget är det vi marknadsför minst. Med FastOuts interaktiva 360° drönarvyer kan du imponera på intaget och erbjuda säljaren att visa bostadens omgivningar och faciliteter istället för att bara beskriva det med ord. Bildbanken ger dig tillgång till över 60.000 vyer som är godkända av Lantmäteriet. Om ni har egen drönare, kan ni själva ladda upp 360° drönarvyer till bildbanken som kan återanvändas.

Digital visning

Med 3D modell, interiör visning och 360° drönarvy kan du få vågskålen att tippa över till din fördel när säljare ska välja vilken mäklare man ska anlita! 

Här finns ytterligare ett verktyg som kan hjälpa dig med den procent av intag du inte lyckas få.

2D tour

Ibland kan det vara svårt att veta om en bild som visas är från övervåning, entréplan eller någon annan del av bostaden. Det problemet har vi löst med en 2D tour.

För de objekt som har en har en planritning och stillbilder, vilket i stort sett alla har, så finns möjligheten att koppla ihop bilderna med bostadens planritning. Med 2D tour får spekulanter nu lättare att förstå vilket rum bilden faktiskt visar. 

advertisement-socialshare copy.jpg

Annonsering på autopilot!

Välj mellan enstaka eller automatiskt löpande kampanjer, "always on". I FastOut kan du både skapa video och annonsera automatiskt.

Systemet kan "spindla" information till annonserna från er webbsida och kan uppdateras varje timme. Annonserna läggs därefter ut automatiskt.

Bestäm själv din månadsbudget, område och målgrupp. Följ statistik i realtid. Perfekt för kommande, till salu och sålda objekt.

Perfekt för er som har egen anställd fotograf!

Kapa kostnader - jobba enkelt och smidigt inhouse! 

Förutom FastOuts unika tjänster erbjuds ni alla fördelar som ett fototjänstföretag kan erbjuda. 

Bokningssystem, bildredigering, planritning, bildleveranser etc. Ni väljer själva vilka tjänster ni internt ska kunna boka och får tillsammans med er egna anställda fotograf en enklare vardag och full kontroll på ert arbete! 

 

Ni kan också ansluta en frilansfotograf för varaktigt samarbete eller tillfällig hjälp, t ex om er egna anställda fotograf är sjuk eller under högsäsong.

Anchor 1

Kontakta oss för en demo!

bottom of page